Informationer
Dato 06.03.2024
Start 19:00
Slut 21:00
Lokation Ølby Kirke Køge
Ølby center 79-81
4600 køge
Kontaktperson Per Laudrup Jørgensen
Vil du være med til at starte en lokalforening op i Køge og have mulighed for at mødes med ligesindede og deltage i lokale arrangementer under LPTSD?
Vi har fornyeligt afholdt et onlinemøde vedr. opstart af lokalforeninger på Sjælland. Det har betydet, at vi formentlig inden længe kan starte en lokalforening op i Køge. Vi fik på onlinemødet positive tilkendegivelser fra flere personer, som er interesserede i at stille op til en bestyrelsespost i en lokalforening i Køge.
Måske du ikke havde mulighed for at deltage på mødet, men du kan stadig nå at være med. Enten ved at stille op til en bestyrelsespost eller være tilknyttet lokalforening Køge som frivillig.
Vi inviterer på baggrund af ovenstående til et infomøde med stiftende generalforsamling i Køge
mandag d.4.marts kl.19-20

Vil du være med til at gøre en positiv forskel for andre, og ikke mindst dig selv, og har du mod på at stå for lokale møder og arrangementer med ligesindede, så giv os et praj og meld dig til mødet, der forhåbentligt også bliver en stiftende generalforsamling. 
Vores lokale frivillige er ikke alene. Vi står for vedtægterne og er altid klar med vejledning og støtte. Sammen er vi stærkere!


 
 
 
Tilmelding
Type: